Τομείς δραστηριοτήτων
Δεν μπορείτε να δείτα τα περισσότερα από τα προϊόντα μας, αλλά μπορείτε να βασιστείτε σε αυτά.
Η ασφαλής πτήση σας ίσως να εξαρτηθεί από τα συστήματα ελέγχου της κυκλοφορίας και αποφυγής σύγκρουσης, τα αισθητήρια πάγου φτερών και ριπής του ανέμου, τους αυτόματους πιλότους και τα επίγεια συστήματα.
Τα συστήματα ελέγχου που κατασκευάζουμε κρατούν το σπίτι και το γραφείο σας ακριβώς στη σωστή θερμοκρασία. Οι ίνες της διαστημικής εποχής κάνουν τις ειδικές στρατιωτικές στολές ανθεκτικές στις σφαίρες.
Επίσης, ως κύριοι κατασκευαστές των ασφαλέστερων υποκατάστατων των CFC, βοηθάμε στην προστασία του στρώματος όζοντος της γης.
Aerospace
Η Honeywell ηγείται της παγκόσμιας αγοράς στην προμήθεια στοιχείων αεροσκαφών, μηχανών, ηλεκτρονικών συστημάτων και σχετικών προϊόντων και υπηρεσιών για τις εμπορικές αερογραμμές, αλλά και διαστημικά σκάφη.
Automation and Control Solutions
Honeywell κάνει τα σπίτια, τα κτίρια, τις βιομηχανικές μονάδες, και τις εγκαταστάσεις των αερολιμένων αποδοτικότερες, ασφαλείς και άνετες. Τα προϊόντα , οι λύσεις, και οι υπηρεσίες μας υπερέχουν στις ανεπτυγμένες κατηγορίες υλικών όπως τα αισθητήρια, η ασύρματη τεχνολογία, και η διαχείριση δεδομένων σε πραγματικό χρόνο.
Specialty Materials
Honeywell παράγει ειδικά υλικά υψηλής απόδοσης όπως fluorocarbons, ειδικές ταινίες, προηγμένες ίνες, έρευνα χημικών με παραγγελία και ενδιάμεσες ύλες για εφαρμογές τόσο διαφορετικές όπως οι τηλεπικοινωνίες, βαλλιστική προστασία, φαρμακευτική συσκευασία, και αποφυγή πλαστογράφησης.
Transportation Systems
Σαν κορυφαίος προμηθευτής στοχείων της αυτοκινητοβιομηχανίας, η Honeywell ενισχύει την απόδοση, την αποδοτικότητα, και την εμφάνιση των οχημάτων μέσω της χρήσης τεχνολογιών αιχμής και των γενικευμένων λύσεων στις ανάγκες των πελατών μας.
Αναζήτηση
Honeywell International

Όροι & Προϋποθέσεις | Πολιτική Προστασίας | Site Map | Σύνθετη Αναζήτηση
© Copyright Honeywell International Inc 2004-2009